fbpx
Spring til indhold
Hjem » Lidt om børnetøj og sikkerhed

Lidt om børnetøj og sikkerhed

Her hos Little Cavalry skal vi passe godt på de små guldklumper vi syr til. Vi vil gerne være sikre på, at de mønste og opskrifter som bliver udgivet, også følger de retningslinier for sikkerhed, som er påkrævet. Nedenfor et listet et par regler op, som vi opfordrer til at I følger, når I syr jeres eget børne- og babytøj.

Børn under 7 år må ikke have bindebånd eller snore i hoved- og halsområde. Derfor vil det heller ikke være at finde på Little Cavalry’s mønstre.

Det må heller ikke have bindebånd eller snore med frithængende ender, der er længere end 14 cm, i bryst- og talje-området.

Børnetøj med bælter og snore, der er beregnet til at blive bundet foran, må ikke have løse ender der er længere end 36 cm, målt når de ikke er bundet og fra dét punkt, hvor de skal bindes.

Andre bindebånd eller snore i børnetøj må ikke hænge længere ned end til ærmets eller tøjets kant. Bindebånd, funktionelle snore og dekorative snore ved den nederste kant af lange bukser skal være på indersiden af bukserne.

Så er vi sikre på, at der ikke sker dem noget når de udforsker verden.

Skriv et svar

Vi bruger også cookies - det er nødvendigt for at få webshoppen til at fungere optimalt.   Læs mere

da_DK