fbpx
Spring til indhold
Hjem » Om Little Cavalry

Om Little Cavalry

Little Cavalry

En hær af søde styles til de små, hæren vokser langsomt, da der løbende vil blive lagt nye styles op.

Om Little Cavalry

Jeg har altid haft det sådan, at hvis jeg får lyst til at gå igang med et syprojekt, så skal det være nu og her. Derfor tænkte jeg, at der var måske andre der havde det på samme måde som jeg. Med disse PDF mønstre kan du faktisk gå igang med det samme. Det er bare at lægge dem i kurven, og straks efter dit køb, ligger de i din mailboks, klar til brug, både mønster og syvejledning.

Man behøver ikke at være 100-metermester i syning for at gå igang. Der er både lette mønstre og nogle der tager lidt længere tid at lave. Det er angivet på hvert mønster som Easy – Medium – og Advanced. Der er tegninger med i syvejledningen der støtter op omkring vejledningen, så det burde være til at gå til.

Måske har du allerede købt noget stof, som du har liggende, eller et overskud fra andre projekter du allerede har syet. Fordelen ved disse små modeller er jo, at der ikke bruges så meget stof.

Det kan også være at du har noget tøj, som du er vokset ud af eller ikke bruger. Du bare være opmærksom på, om stoffet egner sig til børnetøj. I bloggen vil jeg også vise hvordan jeg selv genbruger.

PDF-mønstre

Straks efter dit køb, så får du en PDF-fil med mønster og syvejledning i din mailboks. Den kan du gemme, så længe du vil. Der er flere størrelser på printet, hvilket gør at mønsteret kan bruges mange gange. Der er samlemærker på hvert print, så det ikke går galt når du samler mønsteret efter udprint. Vi har forsøgt at være så bæredygtige som muligt. Derfor kan du vælge på hvilket sprog du vil have opskriften på, inden du printer, og derved ikke få unødvendige mange papirer printet ud, du ikke får brug for.

Se alle modellerne

Vi bruger også cookies - det er nødvendigt for at få webshoppen til at fungere optimalt.   Læs mere

da_DK